A Sound Of Thunder – Un grup desconegut per aquestes terres però al que paga la pena donar una oportunitat

Publicado el 19/11/2013 | por Perem | Noticias

A Sound Of Thunder és una banda de Washington DC formada al 2008 per Josh Schwartz (guitarra) i Chris Haren (bateria). Ells mateixos es defineixen com una banda influenciada per Black Sabbath, Judas Priest, Hammerfall i Primal Fear amb una vocalista femenina.

A l’octubre del 2009 va entrar com a vocalista la Nina Osegueda procedent d’altra banda de l’àrea de Washington.

Al 2009 graven el seu primer EP anomenat com la pròpia banda “A Sound Of Thunder” amb 4 temes, amb la formació fins ara esmentada, o sigui sense baixista oficial.

Al març del 2011 editen el seu primer àlbum “Metal Renaissance” aquest cop ja amb un baixista a la seva formació, Jesse Keen (baix/teclats).

Al 2012 ja amb la formació consolidada, decideixen fer un segon disc de manera molt més professional i contracten al productor Kevin Gutierrez (Shinedown, Johnny Cash, Raven) per a enregistrar l’àlbum que s’anomenaria “Out of the Darkness”. Aquest productor els hi va facilitar la col·laboració en un tema del vocalista dels Raven, John Gallagher. Els hi va sortir un disc força bo pels amants del Heavy tradicional i del Power Metal, fins i tot van obtenir grans crítiques a llocs web com The Metal Observer i Metal Underground. El van publicar mitjançant Nightmare Records i van editar també el seu primer videoclip “Kill that Bitch”.

Es van enrolar en un tour per Estats Units, de fet no han sortit d’allà encara per tocar en directe.

I a l’agost del mateix any van iniciar el seu primer kickstarter, una web per aconseguir fons per projectes similar al més conegut per aquestes terres, verkami, per aconseguir diners per gravar el seu tercer àlbum. Van assolir sobradament l’objectiu i a més van poder finançar un nou EP amb la col·laboració de la Veronica Freeman (Benedictum) en un tema, que donava títol al EP “Queen of Hell” editat al Febrer del 2013.

Al juny del 2013 per fi editen el seu darrer disc fins ara, “Time’s Arrow” que altre cop torna a obtenir grans crítiques a Metal Underground. Aquest cop la col·laboració ve de la ma de Blaze Bailey (ex-Iron Maiden) i a la producció repeteix Kevin Gutierrez.

Continuen les gires només pels EEUU i com que els hi va donar bons fruits, han tornat a fer un nou projecte kickstarter per a la seva propera gravació

Com a curiositat cal esmentar que la mare de la Nina Osegueda és catalana i ella intenta, de vegades, respondre per twitter en la llengua de la seva mare, el català.

Un grup desconegut per aquestes terres però al que paga la pena donar una oportunitat.

                                                                                            Baptista Silanes @bsilanes

Contenido perteneciente a The Best Music. Puedes seguirnos tambien en Twitter y en Facebook.

Sobre el autor

Titulado en leyes, amante del apasionante mundo de las estadísticas y desde 2007 en la Red con este artefacto llamado RockTheBestMusic. Y sí, Led Zeppelin es el mejor grupo que ha transitado por el Planeta TIierra.

Una respuesta a A Sound Of Thunder – Un grup desconegut per aquestes terres però al que paga la pena donar una oportunitat

  1. Anonymous dijo:

    Ein?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.