CratOR – El 18 de Desembre al Palau de la Música Catalana

Publicado el 19/11/2012 | por Perem | Noticias

CratOR participarà en la IIIa edició del cicle BandAutors que organitza el Palau de la Música Catalana. El concert serà el proper dimarts 18 de desembre.

CratOR és un grup de rock indie, fruit de l’amistat entre cinc joves de les terres de l’ebre. El català és l’idioma que vesteix la seva música, formant així un estil intens i vibrant sense perdre de vista la delicadesa i l’elegància.

Males llengües és el primer treball d’estudi del grup. L’àlbum ha estat editat pel segell “L’indi music ” dirigit per Pep Sala. Inclou unes cançons treballades on és fàcilment identificable la tendència madura del grup.

En directe, cratOR combinen uns visuals meticulosament sincronitzats amb la seva música, i pretenen atrapar l’atenció de l’espectador des del principi fins al final de l’espectacle.

D’aquesta manera conclueix el cicle “Males llengües” amb un concert especialment adaptat a la delicadesa dels murs del petit palau.

CratOr : Pàgina Oficial.

                                                                  Alex Arques Cortes per a Rockthebestmusic

Contenido perteneciente a The Best Music. Puedes seguirnos tambien en Twitter y en Facebook.

Sobre el autor

Titulado en leyes, amante del apasionante mundo de las estadísticas y desde 2007 en la Red con este artefacto llamado RockTheBestMusic. Y sí, Led Zeppelin es el mejor grupo que ha transitado por el Planeta TIierra.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.