Los amantes del Rock y de los vehículos americanos tienen mañana una cita en Cerdanyola , y es que el Club Mama Mandawa y Rick’s Dier han unido fuerzas para organizar una jornada en la que los protagonistas serán la música y los vehículos clásicos:

 

mm

 

Seran els diferents ingredients que van marcar una època única els que es donaran cita a les instal·lacions del Mama Mandawa: La música en directe, mercat de parades clàssiques, activitats relacionades amb la moda pin-up, zona infantil i moltes altres activitats en una jornada que començarà a les deu del matí de l’últim dia del Pont de la Puríssima.

 
Amb el pas del temps alguns vehicles van adquirint una sèrie de qualitats noves que complementen al de la conducció. Els cotxes es converteixen en autèntiques obres d’art. Encara que per aconseguir-ho es necessiti a un aficionat que li dediqui temps i diners per la restauració d’aquests cotxes, convertint-los en veritables peces històriques. El dia 8 podrem gaudir d’una concentració oberta de cotxes clàssics, a on diferents associacions seran les encarregades de reunir una quarentena de cotxes per a que els aficionats i les famílies puguin apropar-se a presenciar i gaudir de l’exposició.

 
Així mateix, tindrem les actuacions de The Hat Hausen Elastic Band i dels Dj’s Torpedo Marcos i Dixie J
Podrem gaudir del menjar casolà i natural de Rick’s Diner i donar una volta per la Zona de Mercat
Sense oblidar la Zona infantil amb Karaoke, jocs i activitats dirigides per Animaciones Extraterrestres i dedicades als més petits.

 

Un gran dia en una jornada gratuïta pels assistents

 

 

A partir de les 17h podrem gaudir de l’actuació del grup Basc Dead Bronco, que s’ha consagrat com una de les bandes independents més emergents del territori Europeu, guanyant recentment els premis Pop Eye a la millor banda de rock. Estaran acompanyats del grup de rockabilly Shark Fins
Podeu aconseguir les vostres entrades anticipades a: www.codetickets.com

 

 

Hacer Comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada.

diecisiete − 11 =

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.