Noticias

David Gilmour. Live London Mermaid Theatre

Comments (5)
 1. Marc dice:

  Quan David Gilmour va publicar “On An Island”, el vaig escoltar immediatament i el vaig trobar francament fluix. Potser m’esperava un treball tipus “Pink Floyd” que em deixés enlluernat i bocabadat. Malauradament no va ser així (és una opinió molt personal).

  De totes maneres, no conec cap més músic que amb tant poques notes, tan ben posades i tan ben tocades, pugui dir tantes coses. El “Shine On You Crazy Diamond” és una obra mestra. Recomano una lectura profunda de les lletres de l’àlbum Wish You Were Here, un clar homenatge a un ja molt malalt Syd Barrett.

 2. Marc dice:

  Este comentario ha sido eliminado por el autor.

 3. perem1 dice:

  Hola Marc.

  Estic completament d´acord amb tu respecte al “On An Island” però això em sol passar amb la majoria de musics que quan fan un treball a part del grup no aconsegueixen els mateixos nivells, poques excepcions, des de el meu particular punt de vista, bé, possiblement Peter Gabriel. Recordo quan va sortir el primer de Mark Knopfler, i crec que el vaig deixar a mitges i no l´hi escoltat mes…

  També d´acord amb el que dius de Shine on…. però sempre dic que per mi lo millor de Pink Floyd es Comfortably Numb….. la versió tocada en directe de la gira del 94 que surt al DVD pulse es impresionant.

  Gracies per la teva visita, per cert, no se si saps que el Maig al Palau de la Musica actua Joe Satriani.

 4. otro buen aporte que se agradece.
  a verlo se ha dicho!

  Saludos!

 5. perem1 dice:

  Hola Sulfocromico.

  Te gustará seguro.

  Un saludo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.